Trabzon'da korsan 'servis' protestosu

Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolu’nda bir araya gelen 150’ye yakın servis şoförü, korsan servisçiliğin önüne geçilmesi için basın açıklaması yaptılar.Grup adına konuşan Bayram Altun, Trabzon Belediyesi ve Trabzon Valiliği'ne seslendiklerini belirterek, “Biz

Trabzon'da korsan 'servis' protestosu

Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolu’nda bir araya gelen 150’ye yakın servis şoförü, korsan servisçiliğin önüne geçilmesi için basın açıklaması yaptılar.

Grup adına konuşan Bayram Altun, Trabzon Belediyesi ve Trabzon Valiliği'ne seslendiklerini belirterek, “Biz yasal düzenlemelere uygun olarak belgeli bir şekilde okul servis işletmeciliği yapmaktayız. Trabzon Belediyesi bu konuyla alakalı 2009 yılında çıkarmış olduğu yönetmelikte 2009 ve öncesinde bu işi yapan okul servis araçlarını tespit ederek sayılarını sınırlandırmış, başka araçlara izin verilmeyeceğini bizlere taahhüt etmiştir” dedi.

Bu düzenlemenin değişmemesi halinde tepkilerini sürdüreceklerini ifade eden Altun, “Biz servis işletmecileri olarak okul servisi taşımacılığını, belirleyecek olan okul servislerine özel plaka ile yapmak istiyoruz. Bu özel plaka grubunu araçlarımıza takarak korsan taşımacılığın da önüne geçmek istiyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha güvenli ve emin kişilerce taşınmasının önemini siz kamuoyunun taktirine bırakıyoruz. Talebimiz hak ettiğimize inandığımız servis plakalarının tarafımıza tahsis edilmesidir” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler