Trabzon'da korkutan patlama

HABER61.NET-HABER SERVİSİ Trabzon’un Aydınlıkevler Mahallesi bugün güne korkunç bir patlama ile uyandı.Miras Apartmanda Saat 10.30 sularında meydana gelen olayda büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.Apartmanın alt kısmında hizmet veren halı-yıkama işyeri

Trabzon'da korkutan patlama
HABER61.NET-HABER SERVİSİ
 
Trabzon’un Aydınlıkevler Mahallesi bugün güne korkunç bir patlama ile uyandı.Miras Apartmanda Saat 10.30 sularında meydana gelen olayda büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.Apartmanın alt kısmında hizmet veren halı-yıkama işyeri bir anda alevler sardı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin olay yerine gelmesi sonucu yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında halı-yıkama işyeri büyük hasar görürken apartman sakinleri korku dolu anlar yaşadı.
unnamed-004.jpg
Apartmanın birinci katıda çıkan yangın sonrası hasar görürken polis olay yerinde geniş çaplı araştırma yaparak yangının çıkış sebebiyle ilgili rapor hazırladı.Olayda ölen ve yaralanan olmaması en büyük teselli.Vatandaşlar olayın çıktığı mahalle üzerindeki elektrik trafoların bakımsız ve tehlikeli olduğuna işaret ederek yetkililerin önlem almamasına isyan etti.Apartman sakinleri ise  eğer yangın gece çıksaydı çok daha büyük felaket yaşardık diyerek korku dolu anları paylaştılar
 
HABER:Ahmet Külekçi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler