Trabzon'da korku tüneli

 Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Atasu barajı yolu üzerindeki araç ve yaya trafiğinin sağlayan tünelin aydınlatması olmadığı için yolu kullanan vatandaşlar tünelden geçiş sırasından korku dolu anlar yaşıyor.Yaklaşık 20’nin üzerinde köy ve Atasu Beldesi

Trabzon'da korku tüneli

 

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Atasu barajı yolu üzerindeki araç ve yaya trafiğinin sağlayan tünelin aydınlatması olmadığı için yolu kullanan vatandaşlar tünelden geçiş sırasından korku dolu anlar yaşıyor.

Yaklaşık 20’nin üzerinde köy ve Atasu Beldesinin ulaşımını sağlayan yolda bulunan tüneli kullanmak isteyen yaya yada araç sürücüleri kör karanlığın içine girerek yolculuklarını devam ettiriyorlar. Birde gece bu yolu kullanan vatandaşlar daha çok ürperdiklerini ifade ediyorlar.

Yaklaşık 300 metreye yakın uzunluktaki tünel için konuşan vatandaşlar. “ hiç beldemize gelmeyen bir kişi burada yolun bittiğini ve buranın baraj kapağı olduğunu zanneder. Aydınlatması yok tünel olduğuna dair bir işaretti bile olmayan bu yoldan geçmek istemeyerek geri dönene insanlar var. Bu tünele dünya masraf yapanlar neden aydınlatma yapmıyor. Çocuklarımız çok korkuyor.”dedi.

Vatandaşlar tünel Atasu baraj yoluna ulaşımı sağladığı için böyle bırakılmamalı söyledi.

 

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler