Trabzon'da Köprü altında satırlı kavga

  Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde yer alan köprünün altında Vedat K. ile Taner U. adlı iki arkadaş birlikte alkol almaya başladı. Bir süre sonra Vedat K. olay yerinden ayrılarak evine döndü. Taner U. ise çocukluk arkadaşı Vedat K.'nin ardından evine gid

Trabzon'da Köprü altında satırlı kavga
 
 
Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde yer alan köprünün altında Vedat K. ile Taner U. adlı iki arkadaş birlikte alkol almaya başladı. Bir süre sonra Vedat K. olay yerinden ayrılarak evine döndü. Taner U. ise çocukluk arkadaşı Vedat K.'nin ardından evine giderek, "Benim 400 TL paramı aldın, geri vereceksin" dedi. Vedat K. parayı almadığını söyleyince, alkollü olduğu öğrenilen Taner U., mutfağa giderek ekmek bıçağını alıp geri döndü.
 
BIÇAKLI SATIRLI KAVGA
 
Taner U., parasının aldığı iddia ettiği arkadaşın boğazından bıçaklayarak evden ayrıldı. Boğazı kanayan Vedat K., atletiyle tampon yaparak kanamayı durdurmaya çalıştı. Daha sonra evdeki satırı yanına alarak Taner U.'yu aramaya çıktı. Yaralı vaziyette alkol aldıkları köprü altına giden Vedat K. belindeki satırı çıkartarak, arkadaşı Taner'in bir kez boynuna iki kez de başına sert şekilde vurdu. Ağır yaralanan Taner U. kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma ünitesinde tedavi altına alınırken, Vedat K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler