Trabzon'da köpekler öğrenciye saldırdı

 Çukurçayır İlk Öğretim Okulu Öğrencisi Halil İbrahim Aydın 23 Nisan etkinliği çalışmalarından evine dönerken başı boş köpeklerin saldırısına uğradı. Çevrede olayı gören vatandaşlar tarafından kurtarılan minik Halil Hastaneye kaldırıldı. Olayın stersini ü

Trabzon'da köpekler öğrenciye saldırdı

 

Çukurçayır İlk Öğretim Okulu Öğrencisi Halil İbrahim Aydın 23 Nisan etkinliği çalışmalarından evine dönerken başı boş köpeklerin saldırısına uğradı.
 
Çevrede olayı gören vatandaşlar tarafından kurtarılan minik Halil Hastaneye kaldırıldı. Olayın stersini üzerinden atamayan Baba Ömer Aydın, “Sokakta sürü halinde gezen başı boş köpekler var, korku içersindeyiz. Çocuğum bir çok yerinden yara aldı. Buradan yetkililere sesleniyorum benim oğlumun canı yandı başkaları yanmasın sorumluları göreve davet ediyorum. Bu köpekler mahallemizi esir aldı. Bir olay daha yaşanmadan bizi bu dertten kurtarın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler