Trabzon'da köpeğe çarpmamak için...

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, yolun karşısına geçen köpeklere çarpmamak için manevra yaparken takla attığı belirtilen otomobildeki 4 kişi yaralandı.Giresun yönünden gelip Trabzon kent merkezine gitmekte olan Emin Beşirli'nin(23) kullandığı 61 AN 436 plak

Trabzon'da köpeğe çarpmamak için...

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, yolun karşısına geçen köpeklere çarpmamak için manevra yaparken takla attığı belirtilen otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Giresun yönünden gelip Trabzon kent merkezine gitmekte olan Emin Beşirli'nin

(23) kullandığı 61 AN 436 plakalı otomobil, Karadeniz Sahil Yolu'nun Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi mevkisinde, kontrolden çıkıp orta refüje çarparak takla attı.

Olayda, sürücü Emin Beşirli ile aynı araçtaki İbrahim Beşirli (26), Emrah Beşirli (19) ve Şaban Kuru (25) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Akçaabat ve Trabzon'da il merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Güvenlik kameralarınca da görüntülenen kazayı balkonda otururken gören Abdullah Mısır, sürücü Emin Beşirli'nin köpeklere çarpmamak için kaza yaptığını söyledi.

Mısır, "Olay anında balkonda oturuyordum. Otomobil hareket halinde iken 3-4 köpek yolun karşısına geçiyordu. Bu sırada köpeklere çarpmamak için ani manevra yapan otomobil refüje çarpıp takla attı" dedi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler