Trabzon'da köpeğe ameliyat!

Sevinç, yaptığı açıklamada, belediye veterineri olarak ücretsiz bir şekilde sokak köpeklerine ve yavrularına kuduz aşısı yaptıklarını belirtti.  Kuduz aşısı yanında bir sokak köpeğini de ameliyat ederek tedavi ettiklerini anlatan Sevinç, ''Vatandaşlar tar

Trabzon'da köpeğe ameliyat!

Sevinç, yaptığı açıklamada, belediye veterineri olarak ücretsiz bir şekilde sokak köpeklerine ve yavrularına kuduz aşısı yaptıklarını belirtti.

 

Kuduz aşısı yanında bir sokak köpeğini de ameliyat ederek tedavi ettiklerini anlatan Sevinç, ''Vatandaşlar tarafından bize bir sokak köpeği getirildi. Köpeğin yemek ve nefes borusuna yapışık bir tümör kitlesi ile karşılaştık. Gün geçtikçe büyümüş ve köpeğin nefes almasına engel olmuş. Bir saatlik başarılı bir ameliyat sonrasında köpekten 500 gramlık tümörü aldık ve köpeği tedavi ettik'' dedi

 

Köpeklerde bu tür vakalarla çok karşılaştıklarını ifade eden Sevinç, ''Tedavi edilmeyen köpeklerin yaşama şansı çok az. Daha önce de birçok kez bu tür köpekleri tedavi ettik. Bugün de başarılı bir ameliyatla köpeğin yaşamasını sağladık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel