Trabzon'da kitabevinde arama!

Denetim komisyonu üyeleri bir kitabevinde yaptıkları aramada, 426 adet bandrolsüz ve sahte bandrollü kitap ele geçirdi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince 5846 sayılı Fikir Sanat Eserleri Kanununa Muhalefet suçundan işl

Trabzon'da kitabevinde arama!

Denetim komisyonu üyeleri bir kitabevinde yaptıkları aramada, 426 adet bandrolsüz ve sahte bandrollü kitap ele geçirdi. 

Olayla ilgili bir şüpheli hakkında Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince 5846 sayılı Fikir Sanat Eserleri Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapılırken kitaplara el konuldu.

ARAKLI'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Trabzon'un Araklı İlçesinde, bir kişinin ev ve bahçesinde yapılan aramada, bir miktar kubar esrar ve 1 tabanca ele geçirildi.

Araklı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.D'ye ait evde yaptıkları aramada 207 gram kubar esrar ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına H.D sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. 

GÜRCÜ MASÖRE POLİS BASKINI
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, yabancı uyruklu bir bayana ait muayenehanede yapılan aramada çok sayıda hap ve çeşitli tıbbı aletler ele geçirildi.
Vakfıkebir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Çarşı Mahallesi'nde Gürcistan uyruklu T.K'nın muayene olarak kullandığı işyerinde yaptığı aramada çeşitli hapların yanı sıra plastik altı kutu içerisinde çeşitli sıvı iğne ile çok sayıda tıbbı aletlere rastlandı.

Muayenehanede 84 yaşındaki Kadriye K da tedavi amaçlı bulunurken polis ekipleri Gürcü bayan T.K'yı " 1219 Sayılı Kanuna Muhalefetten hakkında işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel