Trabzon'da kendini vurdu!

Trabzon’un Cumhuriyet Mahallesi Yazıcıoğlu Sokakta bulunan Göksel Apartmanında bir kişi kafasına tek el ateş ederek hayatına son verdi.  Haber61.net istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre, bugün saat 10:20 sıralarında Göksel Apartmanının en üst katın

Trabzon'da kendini vurdu!

Trabzon’un Cumhuriyet Mahallesi Yazıcıoğlu Sokakta bulunan Göksel Apartmanında bir kişi kafasına tek el ateş ederek hayatına son verdi.

 

Haber61.net istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre, bugün saat 10:20 sıralarında Göksel Apartmanının en üst katındaki evinin banyosundaki duşakabinin içerisinde kafasına tek el ateş eden Abdulkadir Göksel (61) isimli şahıs intihar etti. Trabzon’da kuyumculuk yaptığı ve maddi herhangi bir sıkıntısının olmadığı öğrenilen Göksel’in intihar nedeninin perde arkası ortaya çıktı.

 

OĞLUNUN ARDINDAN…

Baba Abdulkadir Göksel, oğlu Mustafa Göksel’in geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından psikolojik sorunlar yaşadığı ve buna dayanamadığı gerekçesiyle hayatına son verdiği öğrenildi. Abdulkadir Göksel’in oğlu 2009 yılında Trabzon Yavuz Selim Bulvarı Tanjant Yolu'nda arkadaşı G.A. yönetimindeki 61 EV 307 plakalı otomobil ile henüz belirlenemeyen bir nedenle önünde giden bir kamyona arkadan çarpmış ve kazada Mustafa Fazıl Göksel (28) hayatını kaybetmişti.

 

MUSTAFA’NIN ARDINDAN SLAYT

Trafik kazasında ölen Mustafa’nın ardından başta baba Abdulkadir Göksel olmak üzere ailesi Mustafa’nın fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterisi yapmıştı. Geriye baba Abdulkadir ve oğul Mustafa’dan fotoğraflar kaldı.

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

 

Trabzon Tanjanttaki kaza

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler