Trabzon'da kendini köprüden attı

Edinilen bilgiye göre Kalkınma mahallesinde oturan Sedanur İ. İsimli genç kızın dün akşam evine gitmediği ve bu akşam da eve geç giderek abisiyle tartıştığı öğrenildi. Anne babası ayrı olan genç kız abisiyle tartıştıktan sonra sinir krizi geçirerek Karade

Trabzon'da kendini köprüden attı

Edinilen bilgiye göre Kalkınma mahallesinde oturan Sedanur İ. İsimli genç kızın dün akşam evine gitmediği ve bu akşam da eve geç giderek abisiyle tartıştığı öğrenildi. Anne babası ayrı olan genç kız abisiyle tartıştıktan sonra sinir krizi geçirerek Karadeniz Teknik Üniversitesi A kapısı yakınlarında kendini köprüden attı. Olay yerine çağırılan 112 ekipleri genç kızı KTÜ Farabi Hastanesine kaldırdı. Genç kızın 4 metre yükseklikten düştüğü, bilincinin açık olduğu ve hayati tehlike taşımadığı öğrenildi. Hastaneye annesinin geldiği babasının henüz gelmediği öğrenildi. Ayrıca genç kızın üzerinden 1 paket sigara çıktı.

Hande Alemdar/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel