Trabzon'da kaza! Kamyon dereye düştü...

Trabzon'un Maçka ilçesinde dereye düşen bir kamyonetin sürücüsü son anda araçtan atlayıp yaralı olarak kurtuldu.Zigana Dağı yönünden gelen Yavuz Söğüt'ün kullandığı 61 FP 153 plakalı kamyonet, Gümüşhane Trabzon Karayolu'nun Maçka ilçesi mevkisinde, viraj 

Trabzon'da kaza! Kamyon dereye düştü...

Trabzon'un Maçka ilçesinde dereye düşen bir kamyonetin sürücüsü son anda araçtan atlayıp yaralı olarak kurtuldu.

Zigana Dağı yönünden gelen Yavuz Söğüt'ün kullandığı 61 FP 153 plakalı kamyonet, Gümüşhane Trabzon Karayolu'nun Maçka ilçesi mevkisinde, viraj alırken kontrolden çıktı. 

Yol kenarındaki dereye yönelen kamyoneti durduramayan Söğüt, son anda aracın kapısını açarak yola atladı. Yere düşerek bir süre sürüklenen Söğüt yaralandı.

Takla atan kamyonet ise yol kenarındaki yaklaşık 5 metre yükseklikteki istinat duvarından dereye düştü.

Olay sonrası yoldan geçen diğer sürücülerin yol kenarında yerde yatarken bulduğu Söğüt, ambulans ile Maçka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir kısmı suya battığı gözlenen kamyonet ise jandarma, polis ve Trabzon Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlilerince dereden çıkartıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel