Trabzon'da kaza: 17 yaralı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.Sürmene Sağlık Meslek Lisesi'ne ait 61 S 154 plakalı öğrenci servis aracıyla, 07 SC 316 plakalı özel araç, ilçe çıkışında çarpıştı. Kazada 14'ü öğrenci olmak üzere toplam 17 kiş

Trabzon'da kaza: 17 yaralı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

Sürmene Sağlık Meslek Lisesi'ne ait 61 S 154 plakalı öğrenci servis aracıyla, 07 SC 316 plakalı özel araç, ilçe çıkışında çarpıştı. Kazada 14'ü öğrenci olmak üzere toplam 17 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan servis aracını kullanan Sami Turgut ve özel otada bulunan 2 yaralıTrabzon Numune ve Farabi hastanelerine sevk edildi. Yaralılardan Trabzon Numune ve Farabi Hastanelerine sevk edilen Fatma Nur Altuntaş ve Muharrem Altuntaş'ın yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikelerinin devam ettiği ifade edildi. 15 kişinin ise hayati tehlikesi bulunmadığı ve Sürmene Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler