Trabzon'da kaymakamlık umut oldu!

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kendi işine sahip olmak isteyen ama maddi imkansızlıklar nedeniyle bu isteklerini yerine getiremeyen bir çok aileye fırsat sağlıyor.Bu kapsamda bir yıl öncesine kadar umutsuz bir şekilde ne yapacağımı

Trabzon'da kaymakamlık umut oldu!

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kendi işine sahip olmak isteyen ama maddi imkansızlıklar nedeniyle bu isteklerini yerine getiremeyen bir çok aileye fırsat sağlıyor.

Bu kapsamda bir yıl öncesine kadar umutsuz bir şekilde ne yapacağımı düşünürken, Kaymakamlık tarafından verilen destek ile hayata tutunan ve işveren konumuna gelen Hasan Çakır, bir hafta önce evlenerek aile olmanın mutluluğunu yaşadı.

Gelir Getirici Proje Destekleri kapsamında Işıklı Reklam ve Tabela yapım Projesi yapılan Hasan Çakır’ı ziyaret eden Of Kaymakamı Eren Arslan “Yapılan projeler sayesinde gençlerimizin hayata daha pozitif bakmalara bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Burada önemli olanın gençlerimizi tembelliğe, hazırcılığa alıştırmadan, onları üretimin içine sokarak ailesine ve ülkesine katma değer üreten bireyler haline getirmek. Bu amaç doğrultusunda vakfımız gelen talepleri değerlendirme noktasında çok hassas davranmaktayız” dedi.

Askerden geldikten sonra ne yapacağımı düşünürken Of Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın sosyal güvencesi olmayan kişilere iş kurma desteği vermesi duyumlarının hayatımı değiştirdiğini söyleyen Hasan Çakır “Vakıftan haberimiz vardı, ama böyle girişimlere destek verdiğini bilmiyorduk. Dün iş ararken bugün işveren durumundayım. Bu imkanı bizlere sağlayan devletimizden ve bu duruma gelmemde ve aile kurmamda emek veren herkesten Allah Razı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel