Trabzon'da kayıplara karıştı!

Trabzon’da 50 gün önce ortadan kaybolan Niyazi Çavdar’dan ne bir haber ne de bir iz var.Ortahisar ilçesi Yenicuma mahallesinde yaşayan eşi Niyazi Çavdar‘ın döneceği gözü yaşlı gözlerle bekleyen Mevlüde Çavdar, eşiyle ilgili bugüne kadar herhangi bir bulgu

Trabzon'da kayıplara karıştı!

Trabzon’da 50 gün önce ortadan kaybolan Niyazi Çavdar’dan ne bir haber ne de bir iz var.

Ortahisar ilçesi Yenicuma mahallesinde yaşayan eşi Niyazi Çavdar‘ın döneceği gözü yaşlı gözlerle bekleyen Mevlüde Çavdar, eşiyle ilgili bugüne kadar herhangi bir bulguya veya ize rastlanılmadığını söyledi. Mevlüde Çavdar, “50 gün önce sabah evden çıktı ve bir daha dönmedi. Halbuki o gün bana saat 16.30 gibi eve geleceğini söylemişti. Ben de 'tamam' demiştim. Kaçıp gidecek biri değildir” dedi.

Eşinin psikolojik tedavi ilaçları kullandığını da hatırlatan Çavdar “Şu ana kadar hiçbir yerden bir haber gelmedi. Biz polisten bilgi beklerken polis de gelip bize soruyor. Medyumlardan hocalardan medet umar hale geldik. Gidip kayıp eşimi onlara soruyoruz. Üç çocuğum var. Bir an önce bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel