Trabzon'da kayıp Yunus Emre Aydın bulundu

Ankara; Gazi Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Yunus Emre Aydın’ın cansız bedeni Trabzon’un Ortahisar İlçesi Beşirli semtinde bulunan sahil kısmında bulundu.

Trabzon'da kayıp Yunus Emre Aydın bulundu

Haber61 – Haber Servisi – Ankara; Gazi Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Yunus Emre Aydın’ın cansız bedeni Trabzon’un Ortahisar İlçesi Beşirli semtinde bulunan sahil kısmında bulundu. Aydın’ın ailesi bir süre önce Trabzon Emniyeti Asayiş Büro amirliğine başvurarak çocuklarının kaybolduğunu belirterek bulunması için çalışma başlatılmasını istemişti.

Ailenin bu başvurusu sonrası yapılan çalışmalara Yunus Emre Aydın’a ait olduğu ilerisi sürülen bir adet gözlük ile bir adet cep telefonu bulmuştu. Bu durum üzerine polis ekipleri üniversite öğrencisi gencin bulgular üzerine intihar ettiği yönünde rapor hazırlayarak çalışmalarını bu yönde devam ettirdi.

Trabzon Sahil Güvenlik Gurup komutanlığa bağlı ekipler bu durum üzerine çalışmalarına devam etse de denizde Aydın’ı bulamadı. Bugün saat 12:00 sularında 155 telefonlarına gelen bir ihbar ise; Aydın ailesini yasa boğdu. İhbarda bir cesedin sahilde kayalarda olduğu ihbarı yapıldı.

İhbarın yapıldığı yere giden polis ekipleri; Yunus Emre Aydın’a ait olduğu anlaşılan ceset ile karşılaştı. Üniversite öğrencisinin kesin ölümü için Trabzon Adli tıp kurumuna kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel