Trabzon'da kartını bankamatikte unutunca...

Haber61.net haber servisi - Trabzon'da bir bankanın bankamatiğinden kredi kartı borcunu yatırmak isteyen Elif K. bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu.Elif K. kredi kartı borcunu yatırdıktan sonra kartını bankamatikte unutarak uzaklaştı. Bir süre sonra ise

Trabzon'da kartını bankamatikte unutunca...

Haber61.net haber servisi - Trabzon'da bir bankanın bankamatiğinden kredi kartı borcunu yatırmak isteyen Elif K. bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu.

Elif K. kredi kartı borcunu yatırdıktan sonra kartını bankamatikte unutarak uzaklaştı. Bir süre sonra ise bankadan "Hesabınızdan 500 TL çekilmiştir" şeklinde uyarı mesajı alan Elif K. kartının da üzerinde olmadığını farkedince hemen bankamatiğe döndü. Burada da kartını bulamayan talihsiz vatandaş bankayı arayarak kartını kapattırdı.  Kartından 500 TL çekilen Elif K. polise giderek durumu ihbar etti.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler