Trabzon'da Karate sempozyumu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği'nin organize ettiği Sporcu Eğitim Semineri Dünya Karate Şampiyonu Haldun Alagaş ve dünya ikincisi Bahattin Kandaz onur konuğu olarak katıldı. 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Seminere

Trabzon'da Karate sempozyumu
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği'nin organize ettiği Sporcu Eğitim Semineri Dünya Karate Şampiyonu Haldun Alagaş ve dünya ikincisi Bahattin Kandaz onur konuğu olarak katıldı. 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Seminere Trabzon, Rize, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'tan 400 karate sporcusu katıldı.
 
İki antrenman halinde düzenlenen seminerlerde Haldun Alagaş ve Bahattin Kandaz, sporculara ders verdi. Dünya ve Avrupa şampiyonluğu kazanan Haldun Alagaş, seminer sonunda yaptığı açıklamada, kendilerini Trabzon'a davet eden Türkiye Karate Federasyonu 6. Bölge Temsilcisi Ecvet Kurt, Karate il Temsilcisi Ali Cora ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Seminerin çok verimli geçtiğini ifade eden Alagaş, gençle bir arada olmaktan oldukça mutluyuz.Bilgi ve birikimlerimizi onlarla paylaşıyoruz bu tür seminerlerin uzun yıllar devam etmesini diledi.
 
Türkiye Karate Federasyonu 6. Bölge Temsilcisi Ecvet Kurt ise seminerin başarıyla gerçekleştirildiğini belirterek, "Bizleri kırmayarak seminerimize renk katan Haldun Alagaş ve Bahattin Kandaz'a çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz seminerlerde sporcular hem beraber antrenman yapıyor hem de yeni dostluklar kuruyorlar. Bu da sporun en güzel yanlarından birisi. Genç sporcuların kendilerine rol model aldıkları insanlarla birlikte antrenman yapmaları gelişimleri acısından oldukça önemli bir faktör” diye konuştu.
 
Karate İl Temsilcisi Ali Cora bu seminerlerin öğrenim, gelişim ve paylaşım açısından çok faydalı olduğunu ifade ederek "Her zaman için öncelikli hedefimiz Trabzon’da Karate’yi taşıyabildiğimiz yere kadar taşımak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir başka amacımız da Karate Türk Milli Takımı'na sporcu yetiştirmek. Bunu içinde bu tür seminerler oldukça önemli. Bir spor şehri olan Trabzon’da bundan sonrada iyi işler yapmak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.
 
20130610aw000441_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler