Trabzon'da karakterimi çaldılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Siber Suçlar Müdürlüğüne gelen 24 yaşındaki Umut K. İnternet üzerinden dolandırıldığını iddia ederek polis ekiplerinden yardım istedi. Buradaki ifadesinde Umut K, “ İnternet üzerinden bir adet cep telefonu alaca

Trabzon'da karakterimi çaldılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Siber Suçlar Müdürlüğüne gelen 24 yaşındaki Umut K. İnternet üzerinden dolandırıldığını iddia ederek polis ekiplerinden yardım istedi. Buradaki ifadesinde Umut K, “ İnternet üzerinden bir adet cep telefonu alacaktım. Beğendiğim telefonun sahibini telefon ile aradım ve kendisiyle anlaştım. Bana söylemiş olduğu banka hesabına 680 TL yatırdım. Parayı yatırdıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadım. Dolandırıldığımı düşünüyorum.” Söyleyerek şikayette buldundu. Siber Suçlar ile mücadele ekipleri Umut K’yı dolandıran şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

OYUN KARAKTERİ ALACAKTI DOLANDIRILDI

Siber Suçlar Müdürlüğüne ilginç bir ihbar geldi. İhbarın sahibi 24 yaşında Mehmet O. Adlı genç şahıstı. Mehmet O İhbarında; internet üzerinden oynadığını oyun için silah almak istediği sırada dolandırıldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Polis ekiplerine vermiş olduğu ifadede, “ İnternet üzerinden oyun oynuyordum. Oyun karakteri almak için bir şahısla görüştüm ve bu şahıs bana para karşılığında karakterini vereceğini söyledi. Bana belirtmiş olduğu hesaba 430 TL yatırdım ve bir daha kendisinde haber alamadım. Karakteri de bana vermedi.”bilgilerine yer verdi.  Polis şahısın yakalanması için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel