Trabzon'da Karaca aşkı...

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Cevizli Köyü'nde ormanlık alanda bulduğu karacayı gözü gibi bakıyor.Trabzon İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne başvurarak geçici süre ile ormanlık alanda bulduğu yavru karacanın bakımını üstlenen

Trabzon'da Karaca aşkı...

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Cevizli Köyü'nde ormanlık alanda bulduğu karacayı gözü gibi bakıyor.

Trabzon İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne başvurarak geçici süre ile ormanlık alanda bulduğu yavru karacanın bakımını üstlenen Atilla Özer, henüz 2,5 aylık yavru karacayı yanından biran olsun ayırmıyor. Atapark’taki çay bahçesinde telle örülü alanda yavru karacaya doğal bir ortam sağlayan Özer, yavru karacanın beslenmesine de özen gösteriyor. Özel vitamin ve buğday kırıntılarıyla beslenen yavru karaca, özellikle çocukların ilgi odağı olurken, aynı yerde tavus kuşu ve kuğu da besleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel