Trabzon'da kar yağışı ne kadar sürecek?

Trabzon, Rize ve Artvin'de kar yağışının etkisini artırarak yarın sabaha kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiği bildirildi.Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünce yapılan meteorolojik uyarı doğrultusunda Doğu

Trabzon'da kar yağışı ne kadar sürecek?

Trabzon, Rize ve Artvin'de kar yağışının etkisini artırarak yarın sabaha kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünce yapılan meteorolojik uyarı doğrultusunda Doğu Karadeniz'de halen devam eden kar yağışının, akşam saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin çevresinde etkisini artırarak yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiği belirtildi.

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler