Trabzon'da kar eğitimi vurdu mu?

Trabzon'da dün geceden beri başlayan kar yağışı yuksek kesimlerde daha etkili olurken kar kalınlığı yer yer 50cm'ye kadar ulaştı.haber61.net'in Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre şu an itibarı ile merkez ve köylerde okulların tatil edilmesdi

Trabzon'da kar eğitimi vurdu mu?

Trabzon'da dün geceden beri başlayan kar yağışı yuksek kesimlerde daha etkili olurken kar kalınlığı yer yer 50cm'ye kadar ulaştı.

haber61.net'in Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre şu an itibarı ile merkez ve köylerde okulların tatil edilmesdi ile ilgili alınmış resmi bir karar olmamasına karşın, köylerden gelen bilgiler doğrultusunda kar yağışının eğitimi olumsuz etkilediği ve yer yer 50 cm'ye ulaşan kar kalınlığının okulların her an tatil edilmesi yönünde bir karar getireceği öğrenildi.

Bilindiği gibi olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesi Valilik bünyesinde, il sağlık müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı toplantıda alınan karar ile gerçekleşiyor.

Trabzon Valiliği'nde bu toplantının bugün yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel