Trabzon'da kar devam edecek mi?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz ile Kastamonu, Sinop, Ardahan, Hakkari, Şırnak ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar; kıyı kesimlerde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Y

Trabzon'da kar devam edecek mi?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz ile Kastamonu, Sinop, Ardahan, Hakkari, Şırnak ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Yağışlar; kıyı kesimlerde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sis bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; genellikle kuzey ve kuzeybatı, zamanla Marmara'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

 

Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcakları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor) 4

İstanbul: Az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli 10

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

İzmir: Az bulutlu ve açık 14

Adana: Az bulutlu ve açık 16

Antalya: Az bulutlu ve açık 19

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 7

Erzurum: Parçalı bulutlu (İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor) - 4

 

Şu sıralarda Trabzon'da kar yağışı durdu ve kendini güneşe bıraktı. Ancak kar yağışının devam edebileceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel