Trabzon'da kan bağışına ilgi

  Trabzon Belediyesi’nin yürüttüğü ‘Belediye kan bağışlıyor’ kampanyasında yaklaşık 350 ünite kan toplandı. Bir hafta boyunca Atapark, İtfaiye Alanı ve Meydan Parkı’nda kurulan kan bağışı standına ilgi gösteren belediye personeli ile vatandaşlar kan bağış

Trabzon'da kan bağışına ilgi

 

 

Trabzon Belediyesi’nin yürüttüğü ‘Belediye kan bağışlıyor’ kampanyasında yaklaşık 350 ünite kan toplandı. Bir hafta boyunca Atapark, İtfaiye Alanı ve Meydan Parkı’nda kurulan kan bağışı standına ilgi gösteren belediye personeli ile vatandaşlar kan bağışlayarak Kızılay’a destek verdi.  

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kızılay’ın son yıllarda görev alanında çok büyük atılımlar yaptığını kaydederek, “Kızılay sadece Türkiye’ye değil dünyanın her yerine yardım elini başarı ile uzatıyor. Kızılay’ın başlattığı ‘kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ kampanyasına her vatandaşın duyarlılık göstererek katkı sunması gerekiyor. Biz de Belediye olarak Kızılay’ımızın bu başarılı çalışmalarına destek vermek amacıyla açtığımız stantlar ile katkı sağlamayı amaçladık. Belediye personeli ile vatandaşlarımız açtığımız stantlarda kan bağışlayarak duyarlılık gösterdi. Kampanyaya destek veren vatandaşlara, personelimize ve Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler