Trabzon'da kan bağışı kampanyası

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Beşir Derneği ve Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldı. İskenderpaşa Camisi önünde Cuma Namazı çıkışı yapılan kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterirken pilav ikramı yapıldı. Trabzon

Trabzon'da kan bağışı kampanyası

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Beşir Derneği ve Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldı. İskenderpaşa Camisi önünde Cuma Namazı çıkışı yapılan kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterirken pilav ikramı yapıldı.
 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, kampanyasının açılışı dolayısıyla yaptığı konuşmada kan vermenin gönüllülük işi olduğunu belirterk, "İnşallah ihtiyaç duymayız ancak insanlık hali hepimiz ihtiyaç duyuyoruz, sıkıştığımızda dara düştüğümüzde acaba ne yapacağız diye etrafa tanıdığa başvuruyoruz. Kızılayımız bu anlamda ilk müracaat etiğimiz müessesemiz. Bu anlamda kan ihtiyacının karşılanması için tüm sivil toplum kuruluşlarımız, vatandaşlarımız gönüll olarak buraya başyvurması herşeyden öncesi ihtiyaç sahibi olmassak bile gönül yapma adına ihtiyaç sahipelirin gönüllerini yapma adına fevkalade büyük önem arzediyor. Ben bu sosyal sorumluluk projesinden dolayı Beşir Derneğimize bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür ederim" dedi. 
 
Konuşmanın ardından kan bağışı ve pilav ikramına geçildi. Vali Kızılcık pilav tabağını doldurarak vatandaşlara ikram ederken Kızılay çadırında da kan bağışında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler