Trabzon'da kamyonet hırsızlığı!

Trabzon’da yaşayan M.K (51) çalışmış olduğu iş yerinin kamyonetini çaldırdı.Edinilen bilgiye göre; bir süre önce çalıştığı işyerinin kamyoneti arzı verdiği gerekçesi ile Sanayi Mahallesinde bulunan bir tamir haneye kamyonu bırakan M.K aracın tamir edilmes

Trabzon'da kamyonet hırsızlığı!

Trabzon’da yaşayan M.K (51) çalışmış olduğu iş yerinin kamyonetini çaldırdı.

Edinilen bilgiye göre; bir süre önce çalıştığı işyerinin kamyoneti arzı verdiği gerekçesi ile Sanayi Mahallesinde bulunan bir tamir haneye kamyonu bırakan M.K aracın tamir edilmesini istedi.

Aradan bir süre geçtikten sonra M.K’ya tamirhane yetkilileri tarafından telefon açıldı. Yetkililer tamir için bekleyen aracın çalındığını kendisine belirtiler.

Tamirhaneye giden M.K kamyonetin çalınma anını güvenlik kameralarından izledikten sonra tamirhaneden çalınan kamyoneti alan kişiyi tanıdığını ifade ederek Taksim Polis Merkezine giderek yardım istedi.

Polis merkezinde M.K, “ Kamyoneti alan kişi daha önce yanımda çalışan E.Z. neden böyle bir şey yaptı anlamadım. Kendisinden şikayetçiyim.”dedi

M.K’nın şikayeti üzerine polis ekipleri E.Z hakkında inceleme başlattı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel