Trabzon'da kamyon devrildi: 6 Yaralı!

 Trabzon'da rampayı çıkamadığı için geri manevra yapan kamyon yoldan çıkarak bir evin önüne devrildi. Kazada, kamyondaki 6 kişi yaralandı. Evden eve nakliyatçılık yapan Ayhan Akçelik (32) idaresindeki 61 K 0845 plakalı kamyon, Çukurçayır Beldesi Kaymaklı

Trabzon'da kamyon devrildi: 6 Yaralı!
 Trabzon'da rampayı çıkamadığı için geri manevra yapan kamyon yoldan çıkarak bir evin önüne devrildi. Kazada, kamyondaki 6 kişi yaralandı.
 
Evden eve nakliyatçılık yapan Ayhan Akçelik (32) idaresindeki 61 K 0845 plakalı kamyon, Çukurçayır Beldesi Kaymaklı Mahallesi'nde rampa yoldan çıkamayınca durdu. Kısa süre sonra geri geri hareket etmeye başlayan kamyon, yoldaki mıcırın da etkisiyle kayarak yaklaşık 5 metre yükseklikten bir evin önüne devrildi.
 
Kazada sürücü Akçelik ile bazıları kamyonun kasasında bulunan Melih Oğul (29), Mehmet Ulusoy (23), Güngör Başar (28), Bayram Bekar (30), Savaşkan Köroğlu (32) yaralandı.
 
Yaralılar, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı.
 
Mahalle sakinlerinden Osman Köse, bu tür kazaların söz konusu yerde sıkça yaşandığını dile getirerek, "Kamyon durduktan kısa süre sonra geri geri gelerek hemen evlerin önüne düştü. Mahallemizde bu gibi kazalar genelde çok yaşanıyor. Yolda iş makinelerinin düşürdüğü ufak taşlar araçların kaymasına neden oluyor. Allah'tan kamyonun düştüğü yerde o sırada kimse bulunmuyordu. Yetkililerden bir an önce yola önlem almalarını istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel