Trabzon'da Kahveye yılan getirince

Trabzon Uzunsokak’ta Trabzon belediyesi İtfaiye ekipleri yılan avına çıktı. Haber61 muhabiri Şükrü Üçüncü’nün haberine göre Trabzon’da yaşayan Sadrettin Keskin İsimli vatandaş arkadaşlarına şaka yapmak için köyde yakaladığı yılanı naylon poşetin içerisine

Trabzon'da Kahveye yılan getirince

Trabzon Uzunsokak’ta Trabzon belediyesi İtfaiye ekipleri yılan avına çıktı.


Haber61 muhabiri Şükrü Üçüncü’nün haberine göre Trabzon’da yaşayan Sadrettin Keskin İsimli vatandaş arkadaşlarına şaka yapmak için köyde yakaladığı yılanı naylon poşetin içerisine koyarak Uzunsokak’ta arkadaşlarının zaman geçirdiği kıraathaneye getirdi. Poşettin içerisindeki yılanı gören arkadaşları birden panikleyerek etrafa koşuşturmaya başladı. Bu sırada  hava alması için açılan deliği genişleten yılan naylon torbadan fırlayarak kaçtı. 

Bir anda kıraathane içinde gezinmeye başlayan yılanı gören Kıraathane sakinleri neye uğradıklarını şaşırarak masaların üzerine çıktılar. O sırada yılan çay bardakları ve çay kazanlarının olduğu tezgâhın altına girerek kayboldu. Kıraathane sahibi 110 ekiplerini arayarak Trabzon itfaiyesinden yardım istedi. Kıraathaneye gelen itfaiye ekipleri yılanı girdiği yerden çıkarmak için beş saat caba sarf etti. 

Yılanı bir türlü girdiği delikten çıkaramayan itfaiye ekipleri çay kazanı ve bardakların bulunduğu tezgahı param parça yaparak. Yılanı aramaya devam etti. Bir türlü girdiği yerden çıkmayan yılan itfaiye ekiplerine ve onlara yardım yapan kıraathane sakinlerini çileden çıkardı.

Saatler sonra yılanı girdiği yerden çıkarmayı başaran itfaiye ekipleri ve kıraathane 


 sakinleri yılan ile hatıra fotoğrafı çektirirken arkadaşlarına şaka yapmak için kıraathaneye yılanı getiren Sadrettin Keskin, “ yılanı çok seviyorum köyden bir yılan yakaladım Trabzon’a getirdim dedim ki arkadaşlarıma şaka yapayım ama birden arkadaşlar panikledi ve yılanı korkuttu. İnsanlarda korkan yılan birden torbadan fırlayarak kaçtı. Saatlerce uğraştık yılanı olduğu yerden çıkarmak için sonunda bulduk yılanı öldürmeleri beni çok üzdü.”dedi

Kıraathane sahibi mutfağı yeni yaptırdığını belirterek “ mutfağa 5 bin lira para verdim kıraathaneye yılan getirilir mi getirmiş işte. Arkadaşımız şaka yapalım dedi bizi de berbat etti tezgahı hep kırdık.”şeklinde konuştu. 




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel