Trabzon'da kahkaha attılar!

Karadeniz İlleri Kadın Platformu (KİKAP) ve Trabzon Barosu Kadın Komisyonu işbirliğiyle Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevindeki kadın mahkumlara yönelik etkinlik düzenlendi.KİKAP Başkanı Nilgün Turan, cezaevindeki mahkumlar, ceza infaz memurları, Trabzon Baros

Trabzon'da kahkaha attılar!

Karadeniz İlleri Kadın Platformu (KİKAP) ve Trabzon Barosu Kadın Komisyonu işbirliğiyle Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevindeki kadın mahkumlara yönelik etkinlik düzenlendi.

KİKAP Başkanı Nilgün Turan, cezaevindeki mahkumlar, ceza infaz memurları, Trabzon Barosu Kadın Komisyonu üyeleri ve KİKAP üyelerinden oluşan 27 kişilik grupla, birlikte nefes alma, kahkaha ile stres atma, sakinleşme ve öfke kontrolü çalışması yaptıklarını belirtti.

Kahkaha terapisti ve yoga eğitmeni Eser Mutlu tarafından, gülmenin insan ruhundaki iyileştirici gücünden nasıl faydalanılacağının katılımcılara öğretildiğini dile getiren Turan, aynı etkinliğin, Kanserli Hasta ve Yakınları Dayanışma Derneği üyelerinden oluşan 40 kişilik ekiple de gerçekleştirildiğini kaydetti.

Turan, söz konusu etkinliğin, ekim ayında tüm mahkumları kapsayacak şekilde yapılmasının planlandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel