Trabzon'da kadınları darp ederek gasp etti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde gece yarısı 33 yaşındaki E.Ö, isimli şahıs A.H ve E.D adlı kadınları döverek çantalarını gasp ettikten sonra kaçırmak istedi. Durumu polise aktaran görgü tanıkları yardım istedi. Olay

Trabzon'da kadınları darp ederek gasp etti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde gece yarısı 33 yaşındaki E.Ö, isimli şahıs A.H ve E.D adlı kadınları döverek çantalarını gasp ettikten sonra kaçırmak istedi. Durumu polise aktaran görgü tanıkları yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri E.Ö, adlı şahıs ile bir süre kovalamaca yaşadı. Ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan şahıs Polis Merkezine getirildi. Kadınların kendisinden şikayetçi olması nedeniyle ifadesi alınan E.Ö, suçlamaları kabul etmedi. Mahkemeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler