Trabzon'da kadının kadından intikamı!

Haber61.Net / Haber Merkezi : Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yeşiltepe Mahallesin de yaşayan 45 yaşındaki G.S isimli kadın iki erkek şahıs tarafından şantaja uğradığı gerekçesi ile Gülbaharhatun Polis Merkezine giderek yardım istedi.Karakoldaki ifadesinde G.

Trabzon'da kadının kadından intikamı!

Haber61.Net / Haber Merkezi : Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yeşiltepe Mahallesin de yaşayan 45 yaşındaki G.S isimli kadın iki erkek şahıs tarafından şantaja uğradığı gerekçesi ile Gülbaharhatun Polis Merkezine giderek yardım istedi.

Karakoldaki ifadesinde G.S, “Erkek arkadaşım şahsıma ait uygunsuz fotoğrafları internet ortamında yayınladı.  Sonrasında ise Erkek arkadaşımın diğer kız arkadaşı da beni arayarak tehditlerde bulundu ve telefonu kapattı. Çok koktum bana yardımcı olun.”dedi.

Karakoldaki ifadesinde kendisini tehdit edenlerin T.V ile R.B olduklarını ifade eden G.S, iki şahıstan da şikayetçi oldu. Polis ekipleri, iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler