Trabzon’da kadının evlenme oyunu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesinde darp olduğunu iddia eden 56 yaşındaki Güner S. Taksim Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis Merkezindeki ifadesinde Güner S, “ Üzerimde bulunan ve değeri yüksek olan y

Trabzon’da kadının evlenme oyunu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesinde darp olduğunu iddia eden 56 yaşındaki Güner S. Taksim Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis Merkezindeki ifadesinde Güner S, “ Üzerimde bulunan ve değeri yüksek olan yüzüğü beni döverek elimden aldılar.”diyerek şikayetçi oldu. Polis Ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. İncelemesinde kadının kendisini darp ettiğini ileri süren 66 yaşındaki Celal B., olduğu anlaşıldı.

BENLE EVLENECEKTİ

Gözaltına alınan Celal B, Polis Merkezine getirilerek ifadesi alındı. Celal B., ifadesinde “ Bir arkadaşı vasıtasıyla Güner S. İle tanıştım ve evlenmek için hazırlıklara başladık. 400 TL değerinde yüzük aldım ve arkadaşım Ednail K. İle birlikte Parkta buluştuk. Yüzüğü kendisine verdim. Bir süre sonra Güner S. Evlenmekten vazgeçtiğini bana söyledi. Ben önce şaşırdım ve sonrasında kendisine aldığım yüzüğü geri vermesini istedim. Bana yüzüğü geri vermedi. Bende zorla aldım.”dedi.

KADIN 4 KEZ DOLANDIRMIŞ

Polis Ekipleri; Celal B’nin vermiş olduğu ifade ile şaşırdı. Karakol ekipleri; Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünden yardım istedi. Olay yerine giden uzaman ekipler yapmış oldukları çalışama da Celal B’nin vermiş olduğu ifadenin doğru olduğunu tespit etti. Güner S. İsimli kadının evlenme yoluyla dolandırıcılık suçundan 4 kaydı olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri olayı aydınlatırken bu seferde Güner S, kendisine şahısların darp ettiğini iddia ederek Celal B. ve Ednail K’den şikayetçi oldu.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler