Trabzon'da kadın kocasını dinletti

Edinilen bilgiye göre, Taksim Polis Merkezi Amirliğine başvuran E.S. (35) adlı kadın, başka bir ilde çalışan eşi H.S'nin (38) kendisini yaklaşık 6 aydır bir kadınla aldattığını savunarak, bu nedenle bir yıl önce eşinin telefonunun içine bir aparat taktığı

Trabzon'da kadın kocasını dinletti

Edinilen bilgiye göre, Taksim Polis Merkezi Amirliğine başvuran E.S. (35) adlı kadın, başka bir ilde çalışan eşi H.S'nin (38) kendisini yaklaşık 6 aydır bir kadınla aldattığını savunarak, bu nedenle bir yıl önce eşinin telefonunun içine bir aparat taktığını söyledi.

Bu aparat yardımıyla eşi H.S'nin telefonunu dinlediğini ve mesajlarını okuduğunu söyleyen E.S, durumu öğrenen kocasının Trabzon'a gelerek kendisiyle tartıştığını ifade etti.

Kocasının tartışmada kendisini dövdüğünü ve evindeki eşyaya zarar verdiğini de öne süren E.S, eşinden şikayetçi oldu.

Polislerce ifadesi alınan H.S. de telefonunu dinlediği için ''özel hayatın gizliliğini ihlal'' ettiği gerekçesiyle eşi E.S'den şikayetçi oldu.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel