Trabzon'da kadın hırsızın 350 Bin TL'lik vurgunu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde eve giren kadın hırsız 350 Bin TL parayı çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre; Pelitli Mahallesinde 3 katlı binanın çatı katında bulunan ve Mahmut E. Adlı şahsa ait eve

Trabzon'da kadın hırsızın 350 Bin TL'lik vurgunu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde eve giren kadın hırsız 350 Bin TL parayı çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre; Pelitli Mahallesinde 3 katlı binanın çatı katında bulunan ve Mahmut E. Adlı şahsa ait eve giren hırsız paraları alarak kayıplara karıştı. Eve gelen Mahmut E. Paraların çalındığını fark edince 156 telefonunu arayarak yardım istedi.

3 KATTAKİ EVİ SOYDULAR

Hırsızlığın meydana geldiği eve gelen Ortahisar Jandarma ile İl Jandarma Olay Yeri İnceleme Komutanlığı ekipleri; yapmış olduğu çalışama da paranın çalındığı odada kadın saçı ile 3. Katta bulunan evin kapısında başörtüsü buldu. Kadın saçını Ankara’da bulunan Jandarma Kriminal Daire Başkanlığına gönderildi. Bu dairede yapılan incelemede saç telinin Pınar A. Adlı hırsızlık suçundan sabıkalı kadına ait çıktı.

SAÇ KILINDAN YAKALANDI

Trabzon İl Jandarmaya gönderilen delil ile birlikte hırsızlık iddiası ile Pınar A. gözaltına alınarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Buradaki işlemlerinin ardından Pınar A, tutuklanma talebi ile mahkemeye gönderildi. Mahkemeden şok bir karar geldi. Pınar A.’yı hakim serbest bıraktı. Mahkemenin bu kararına hırsızlık mağduru Mahmut E. Şaşırarak tepki gösterdi.

ADALET İSTİYORUM

Haber61 muhabirine konuşan Mahmut E., “ Ben bu olaydan hiçbir şey anlamadım. Peşinide bırakmayacağım. Kadın evime girdi ve paramı çalarak kayıplara karıştı. Sonrasında yapılan çalışama da kadının saç kılı evde bulundu. Bu kadına ait olduğu ortaya çıktı ama mahkeme serbest bıraktı. Savcıya gittim ve durumda bir hata olduğunu söyledim. Mahkemeye itiraz ettim. Bu işin peşini bırakmayacağımı avukat tuttum adalet istiyorum.”dedi.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI YİNE YAPTI

Mahmut E.’nin arsa almak için eve getirdiği parayı çalan Pınar A’yı bir süre önce Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık büro ekiplerinin gözaltına aldığı öğrenildi. İddiaya göre; Pınar A. ile beraberin de bulunduğu 3 kadın daha hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Şahısların Kayseri’den Trabzon’a bazı dönemler gelerek hırsızlık yaptıkları yine böyle bir suç işlerken Trabzon Polisi tarafından yakalandıkları ve mahkeme tarafından tutuklandıkları öğrenildi. İddiaya göre; Cezaevinden çıkan Pınar A’nın hemen peşine 350 bin TL’lik vurgun yaptığı öğrenildi.

Öte yandan hakkında hırsızlık iddiası olan Pınar A’nın eşinin de Trabzon Bahçecik Cezaevinde tutulduğu öğrenildi.

Haber: Şükrü Üçüncü

1-301.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel