Trabzon'da 'Kadın Erkek Eşitliği'

 Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Adım Adım Anadolu Cinsiyet Eşitliği ve Kalkı

Trabzon'da 'Kadın Erkek Eşitliği'

 



Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Adım Adım Anadolu Cinsiyet Eşitliği ve Kalkınma Trabzon Buluşması" seminerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ın da katılımıyla Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilen Kadın Erkek Eşitliği başlıklı söyleşiye halkın ilgisi yoğundu.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Kadınların yaşam kaliteleri, sosyal statüleri ve çalışma alanları ile ilgili sorular cevaplanırken Aşkın Aşan zaman zaman verilen cevaplara müdahale etti. Söyleşi sırasından verilen cevaplar neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler