Trabzon’da Kadın Danışma Merkezi

Trabzon Yaşam Kadın Merkezi Derneği bünyesinde Kadın Danışma Merkezi açıldı.


"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele de Etkin ve Sürdürülebilir Modellere Doğru Yerel İşbirlikleri Oluşturmak" adlı proje kapsamında Trabzon Yaşam Kadın Merkezi Derneği bünyesinde Kadın Danışma Merkezi açıldı.

Kadın Danışma Merkezi’nin önemli projelerle yola çıktığını belirten Cavidan Yılmaz “Projemiz Mardin, Trabzon, Nevşehir illerinde yürütülecektir. Trabzon da Kadın Danışma Merkezine başvuran şiddet gören kadınlar ilgili kurumlara yönlendirilerek takibi yapılacaktır. Yaşam Kadın Merkezi Derneği bu proje ile Kadına Yönelik şiddetle mücadelede Trabzon da ki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmayı amaçlamaktadır” dedi.

Trabzon Valiliği karşısında açılan Kadın Danışma Merkezi’nin açılışına Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ramazan Latifoğlu, Halk eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Öngöz, , Emniyet Müdürlüğü temsilcisi, Jandarma Komutanlığı temsilcisi, ŞÖNİM temsilcisi, Valilik Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü, Trabzon Barosu Kadın Hakları Komisyonu Temsilcisi, Valilik Yerel eşitlik Birimi Temsilcisi ve çeşitli kurumlardan ve dernek üyesi kadınlar katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel