Trabzon'da kadastro çalışmaları başladı

 Tapu ve Kadastro Modernizasyon projesi kapsamında Trabzon’un Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde kadastro çalışmalarına başlanıldı.Trabzon İl Kadastro Müdürü İrfan Hacımemişoğlu yaptığı açıklamada, köy ve mahallelerdeki kadastro yenileme çalışmalarına ar

Trabzon'da kadastro çalışmaları başladı

 

Tapu ve Kadastro Modernizasyon projesi kapsamında Trabzon’un Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde kadastro çalışmalarına başlanıldı.

Trabzon İl Kadastro Müdürü İrfan Hacımemişoğlu yaptığı açıklamada, köy ve mahallelerdeki kadastro yenileme çalışmalarına arazi sahiplerinin bizzat katılmaları ve mülkiyet sınırlarının doğru olarak ölçülmesi için vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiğini ifade etti.

Hacımemişoğlu “Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi kapsamında Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi işi için Vakfıkebir ilçesinde 16 Köy ve Mahallede, Çarşıbaşı ilçesinde 12 köy ve mahallenin ihalesi yapılmış yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanılmıştır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel