Trabzon'da kaçakçılara operasyon!

Trabzon’da polis ekipleri iki ayrı yerde yaptıkları uygulamada kubar esrarın yanı sıra çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri y

Trabzon'da kaçakçılara operasyon!

Trabzon’da polis ekipleri iki ayrı yerde yaptıkları uygulamada kubar esrarın yanı sıra çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları uygulamada F.Ş isimli şüpheliyi 648 gram kubar esrar maddesi ticaretini yapmak suçundan gözaltına aldı.
Şüpheli F:Ş, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin i giriş ve çıkış noktasında yaptıkları uygulamada bir yolcu otobüsünün bagaj kısmında 770 paket Gürcistan bandrollü sigara ele geçirdi.
Olayla ilgili şüpheli Y.G hakkında işlem yapılırken soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel