Trabzon'da kaçak mazot operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri; devriye sırasında 53 Plakalı bir araçtan bidonlara kaçak akaryakıt satıldığını tespit etti. Ortahisar’ın Deliklitaş Mevkiinde tespit edilen araçta 2

Trabzon'da kaçak mazot operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri; devriye sırasında 53 Plakalı bir araçtan bidonlara kaçak akaryakıt satıldığını tespit etti. Ortahisar’ın Deliklitaş Mevkiinde tespit edilen araçta 2 büyük varil ve 4 bidon içerisinde yer alan kaçak mazotu piyasa değerinin altında satan H.K, gözaltına alındı.

TAM 600 LT

Emniyete getirilen H.K’nın aracında toplamda 600 LT kaçak akaryakıt ele geçirildi. Akaryakıttan numune alındığı öğrenildi. H.K, ifadesinin ardından Mahkemeye sevk edildi. H.K, hakkında 5607 sayılı kanunun 2 maddesinde petrol türevleri ve bunların karışımları ile akaryakıt yerine kullanılan diğer ürünlerin kaçakçılığından işlem yapılarak Adli Kontrol ile serbest bırakıldı.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel