Trabzon'da kaçak içki ve akaryakıt!

AKÇAABAT İLÇESİNDE KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONUTrabzon'un Akçaabat ilçesinde bir kişinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar tabanca fişeği ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri mahkeme kararı ile Ö.

Trabzon'da kaçak içki ve akaryakıt!

AKÇAABAT İLÇESİNDE KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONU

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir kişinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar tabanca fişeği ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri mahkeme kararı ile Ö.K'.nın ev ve eklentilerinde arama yaptı. Aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 3 adet şarjör, 19 adet tabanca fişeği ile geçirildi. Jandarma ekipleri yine aynı yerde Ö.K. ile S.K.'nın ev ve eklentilerinde yaptığı araştırmada 120 litre mazot, 94 litre benzin, 23 litre gaz yağı ile 45 litre yağ ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Trabzon'un Of ilçesinde yabancı plakalı bir araçta yapılan aramada bir miktar içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Of İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Rize-Trabzon Karayolu’nda Rusya plakalı bir araçta yaptıkları aramada 27 şişe viski, 10 şişe şarap ele geçirdi. Jandarma ekipleri yine aynı yerde Rusya plakalı bir araçta yaptıkları aramada ise 18 şişe viski 28 karton sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel