Trabzon’da jandarma köy baskınında

Trabzon İl Jandarma kaçakçılık ve Organize Suçlar komutanlığı bir haftadır yürüttüğü operasyonlar da Trabzon genelinde uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.Trabzon Araklı, Of ilçesinin Eskipazar Beldesi ile Trabzon’un Merkez köyü olan Aktoprak’ta yaptığı

Trabzon’da jandarma köy baskınında

Trabzon İl Jandarma kaçakçılık ve Organize Suçlar komutanlığı bir haftadır yürüttüğü operasyonlar da Trabzon genelinde uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Trabzon Araklı, Of ilçesinin Eskipazar Beldesi ile Trabzon’un Merkez köyü olan Aktoprak’ta yaptığı eş zamanlı operasyonda pazarlanmaya hazır kubar esrar ele geçirdi.

1.20120809123237.jpg

Elde edilen bilgiye göre Trabzon’un Of İlçesinin Eskipazar beldesinde T.A isimli şahısın evinde ve uzantılarında 14 kg kubar esrar ile 1241 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi. Yine aynı operasyonda Ş.C’nin ev ve uzantılarında yapılan aramalarda 2500 gram kubar esrar 250 kçk kenevir ile 2 adet tabanca ve tabancaya ait iki şarjör ile 214 adet tabanca mermisi ele geçirildi. 

Merkeze bağlı Aktoprak köyünde yapılan operasyonda ise S.B adlı şahsın evinde ve uzantılarında 12 kg kubar esrar ile 517 kök Hin keneviri ele geçirildi.

Araklı’nın Yeşilce köyündeki Y.Ö’ye ait uzantılarda yapılan aramalarda ise 2140 gram kubar esrar ile 89 kök hint keneviri ele geçirildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel