Trabzon'da Jandarma göz açtırmıyor

 Trabzon İl Jandarma ekipleri yapmış oldukları istihbarat çalışmaları sonucunda Araklı İlçe Merkezi ile Araklı Dul köyünde bir evde patlayıcı madde ile uyuşturucu ele geçirdi.Aldığı ihbarı değerlendirerek O.A, S.A ile Y.A’yı takip etmeye başlayan Jandarma

Trabzon'da Jandarma göz açtırmıyor

 

Trabzon İl Jandarma ekipleri yapmış oldukları istihbarat çalışmaları sonucunda Araklı İlçe Merkezi ile Araklı Dul köyünde bir evde patlayıcı madde ile uyuşturucu ele geçirdi.

Aldığı ihbarı değerlendirerek O.A, S.A ile Y.A’yı takip etmeye başlayan Jandarma ekipleri şüphelilerin evlerine ve eklentilerine baskın düzenledi. Jandarmanın operasyonunda narkotik köpekleri Çirkin, Çilek ve Vampir’de katıldı. Köpeklerin evde huysuzlanmasının ardından 12 kilo esrar 5 kilo Dinamit lokumu ve bu patlayıcıya ait zaman ayarlı çok sayıda fitil ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar Araklı ilçe Jandarma sorgulanmak üzere getirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel