Trabzon'da 'iyilik kötülük ve insan'

     Ramazan ayı dolayısıyla, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ve İl Müftülüğünce ortaklaşa düzenlediği seminer, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.      Seminere, İl Müftülüğü V

Trabzon'da 'iyilik kötülük ve insan'


     Ramazan ayı dolayısıyla, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ve İl Müftülüğünce ortaklaşa düzenlediği seminer, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi. 
     Seminere, İl Müftülüğü Vaizi Hasan Şahin, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevlileri, sosyal çalışmacı Tolga Koçak, eğitimci İmdat Yavaş ve denetimli serbestlik uygulamasından yararlanarak cezaevinden tahliye edilen 40 hükümlü katıldı. 
     Şahin, seminerde, insanın iyilik ve kötülük yönünün bulunduğunu belirterek, ''İnsan doğruluktan iyilikten yana olmalıdır. İnsan, doğruları yapa yapa iyi insan olur. İyi insanın varacağı son nokta da cennet olur. Kötülüklerin sonu ise cehennemdir'' dedi. 
     Onurlu yaşamanın önemine değinen Şahin, ''Bu yüzden iyi, mutlu ve güzel yaşamak varken neden kötülüklere bulaşalım'' dedi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel