Trabzon'da işyeri mühürlenen kişi bakın ne yaptı!

Trabzon’da bir asnaf, dükkanının kapatılıp mühürlenmesine sebep olan kişilerin isimlerini iş yerinin camına astığı yazı ile sitem etti.Yazıda, dükkandan hemen çıkması için zabıta ve savcılığa şikayet edildiğini belirten esnaf, bir senelik kirayı peşin öde

Trabzon'da işyeri mühürlenen kişi bakın ne yaptı!

Trabzon’da bir asnaf, dükkanının kapatılıp mühürlenmesine sebep olan kişilerin isimlerini iş yerinin camına astığı yazı ile sitem etti.

Yazıda, dükkandan hemen çıkması için zabıta ve savcılığa şikayet edildiğini belirten esnaf, bir senelik kirayı peşin ödemesine rağmen dükkanın başkasına kiraya verildiğini öne sürerek, “Aferin.. Kendilerine 5 yıldan beri kira ödeyen, ödediğim kiralardan borcunu ödeyen, araba satın alan, ben içindeyken burayı 1 senelik kirayı peşin alarak bir başkasına kiraya veren benim hemen çıkmamı isteyen, 'bana zaman ver' dememe rağmen o zamanı vermeyen, çıkmam için elektriğimi ve suyumu kesen, bununla sonuç alamayacağını anlayınca kendisiyle sözleşmem olmayınca belediyeden açma ruhsatını alamadığımı fırsat bilip beni 'ruhsatı yok' diye zabıtaya şikayet eden, o şikayetini ısrarla takip eden en sonunda savcılığa, 'zabıta memurları görevini yapmıyor' diye suç duyurusunda bulunan, o suç duyurusu ile üzerine zabıta memurları dükkanımı mühürleyip kapattıran aşağıda belirttiğim şahıslar. Sizce bu insanlara ne denir ? Siz söyleyin?"

"Not: Bir çok kez sözleşme yapalım dememe rahmen çeşitli bahaneler söyleyip beni aldatmıştır” (Şehir dışında anası hasta. Köyde ev yaptırıyorum. Çocuğumun yanındayım. Bugün hafta sonu gibi” yazısı ilgi çekti.

İş yerinin camına asılan yazı yoldan geçen vatandaşların da ilgisini çekerken, iş yerinin önünden geçen vatandaşların yazıyı dikkatlice okuması dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel