Trabzon'da istihdam sorununa çözüm

Trabzon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: ''İstihdam sorununa çözüm üretmek için geliştirilen İşbaşı Eğitim Programı'ndan Trabzon'un daha fazla yararlanması için çalışma yürütüyoruz''Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sua

Trabzon'da istihdam sorununa çözüm

Trabzon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: ''İstihdam sorununa çözüm üretmek için geliştirilen İşbaşı Eğitim Programı'ndan Trabzon'un daha fazla yararlanması için çalışma yürütüyoruz''

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, istihdam sorununa çözüm üretmek için geliştirilen İşbaşı Eğitim Programı'ndan Trabzon'un daha fazla yararlanması için çalışma yürüttüklerini bildirdi. 
     
Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İşbaşı Eğitim Programı'nın, işsizlerin mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye İş Kurumu'nca belirlenen asgari şartları taşıyan iş yerlerinde işsizlerin işbaşında eğitilmesini hedefleyen bir program olduğunu belirtti.
     
İstihdam desteği olarak sunulan programın, istihdamın korunması, artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi ile işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak üzere yürürlüğe konulduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, oda olarak, istihdam sorununa çözüm üretmek için geliştirilen programlardan biri olan İşbaşı Eğitim Programı'ndan Trabzon'un daha fazla yararlanması konusunda çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. 
   
Hacısalihoğlu, programdan yararlanmak isteyenlerin, konuyla ilgili Türkiye İş Kurumu Trabzon Müdürlüğü ve Trabzon TSO'ya başvurabileceklerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler