Trabzon'da işsiz genç kalmıyor!

İş-Kur ile ortaklaşa düzenlenen meslek edindirme kurslarıyla bugüne kadar yaklaşık 300 kişiyi iş sahibi yapan belediye son olarak ”Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu düzenledi. 45 kişinin katıldığı “Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu t

Trabzon'da işsiz genç kalmıyor!

İş-Kur ile ortaklaşa düzenlenen meslek edindirme kurslarıyla bugüne kadar yaklaşık 300 kişiyi iş sahibi yapan belediye son olarak ”Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu düzenledi. 45 kişinin katıldığı “Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu teorik ve uygulamalı olarak devam ederken katılımcılara günde 15 TL yol ve yemek parası veriliyor. 72 saat eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde açtıkları kurslarla işsiz vatandaşları meslek sahibi yaparak iş bulmalarına yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, “ İş-kur, Milli Eğitim, Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa kurslar düzenliyoruz. Ayrıca AB Hibe fonlarından yararlanarak da kurslar düzenliyoruz. Kalifiye elaman yetiştirmek için bu kursların çok öneli olduğuna inanıyorum. Son olarak düzenlediğimiz “Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücülüğü” kursu 45 vatandaşımızı daha meslek sahibi yapacağız. Kursların açılmasında bizlere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel