Trabzon'da ışık ihlali can alıyordu

 Trabzon'da bir yaya, araçlara yeşil ışık yanmasına rağmen yolun karşısına geçmeye çalışınca kamyonetin çarpması nedeniyle yaralandı. Karadeniz Sahil Yolu'nun Değirmendere Mahallesi mevkisinde Aydın Yılmaz (52), aracını yol kenarında park ettikten sonra t

Trabzon'da ışık ihlali can alıyordu

 

Trabzon'da bir yaya, araçlara yeşil ışık yanmasına rağmen yolun karşısına geçmeye çalışınca kamyonetin çarpması nedeniyle yaralandı.
 
Karadeniz Sahil Yolu'nun Değirmendere Mahallesi mevkisinde Aydın Yılmaz
 
(52), aracını yol kenarında park ettikten sonra trafik ışıklarına bakmadan yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istedi.
 
Geçitteki ışıklarda araçlara yeşil ışık yanmasına rağmen, yolun ortasına kadar gelen Yılmaz, geçen araçları görünce kararsız kalarak geri dönmek istedi.
 
Yılmaz, bu sırada M.A'nın kullandığı 34 UP 7969 plakalı kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.
 
Bir süre yolda hareketsiz kaldıktan sonra ayağa kalkarak kaldırıma geçen Yılmaz, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Aydın Yılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Olay anı ise yolun karşısındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel