Trabzon'da iş adamı soyuldu!

Akoluk beldesi Konak mahallesine hırsızlar dadandı. Şuana kadar mahallede girmedik ev bırakmayan hırsız ya da hırsızlar son olarak işadamı Murat Zeki Solak’ın evini soydular.İşadamı Solak’ın Akoluk beldesi Konak mahallesindeki evine dün yada  önceki akşam

Trabzon'da iş adamı soyuldu!

Akoluk beldesi Konak mahallesine hırsızlar dadandı. Şuana kadar mahallede girmedik ev bırakmayan hırsız ya da hırsızlar son olarak işadamı Murat Zeki Solak’ın evini soydular.

İşadamı Solak’ın Akoluk beldesi Konak mahallesindeki evine dün yada  önceki akşam evde kimsenin olmadığı saate kapıları kırarak giren hısız yada hırsızlar evde ziynet eşyası ve para aradı ancak, aradıklarını  bulamayınca çekmeceleri boşaltarak evden kaçtı.

 Akoluk Konak Mahallesindeki evine 2 gündür gitmeyen işadamı Murat Zeki Solak bu sabah evine gidince olayı fark etti

Evin kapılarının  kırık olduğunu ve  evin darmadağın olduğunu gören Solak durumu hemen jandarmaya  bildirdi...

Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

İşadamı Solak  mahallede bu tip olayların sık sık  yaşandığını belirterek” Maalesef hırsız yada hırsızlar çok profesyonelce çalışıyorlar. Nerdeyse tüm mahalledeki evler çeşitli aralıklarla soyuldu. Son olarak benim evime girdiler Uzun süredir evler soyulmasına karşın maalesef hırsız yada hırsızlar halen yakalanamadı.  4  Km uzaklıkta jandarma karakolu var. Buna rağmen burada evler soyulmaya devam ediyor. Jandarmanın bir an önce bu hırsız ya da hırsızları yakalayıp adalete teslim etmesini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler