Trabzon'da İran pazarı araştırılıyor

Geçtiğimiz günlerde İran’a giden Trabzon heyeti, Tahran’da düzenlenen fuar ve pazarı ziyaretinin yanı sıra, İran İhracatçılar Konfederasyonu, Mobilya İmalatçıları Sitesi, Gülistan Alış Veriş Merkezi, Mobilyacılar Satış Sitesi, İran Mobilya İmalatçıları Bi

Trabzon'da İran pazarı araştırılıyor

Geçtiğimiz günlerde İran’a giden Trabzon heyeti, Tahran’da düzenlenen fuar ve pazarı ziyaretinin yanı sıra, İran İhracatçılar Konfederasyonu, Mobilya İmalatçıları Sitesi, Gülistan Alış Veriş Merkezi, Mobilyacılar Satış Sitesi, İran Mobilya İmalatçıları Birliği ile İran Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunarak ikili görüşmelerde bulundular.

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Mobilya Grubu Başkanı Vedat Muhçu’nun başkanlığında tamamlanan İran gezisi hakkında konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, mobilya sektöründe Trabzon’un dış pazara açılmasına destek verdiklerini söyledi. Trabzon ABİGEM tarafından organize edilen gezi ile Trabzon’daki mobilya sektörü işletmelerinin İran pazarını tanıdığını kaydeden Hacısalihoğlu “İran Pazarı ile karşılıklı ticari faaliyetlerde bulunulması için iş görüşmelerinde bulunuldu. İran’ın Başkenti Tahran’da yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar alındı. Bu görüşmeler Trabzon’un bu sektördeki ihracatına katkı sağlayacaktır. Özellikle teknoloji transferi ve yenilikçi tasarımlar İran’a aktarılabilir. Hammadde tedariki konularında da karşılıklı işbirlikleri gündeme gelebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel