Trabzon'da intihar mevsimi

 Art arda yaşanan intihar olaylarını değerlendiren Psikolog İrfan Coşkun ise mevsim değişikliklerinin intiharları tetiklediğine dikkat çekti. Coşkun, “Tedavisi olanlar kontrollerini aksatamamalı, şikâyeti olanlar da bir hekime başvurmalı” dediSURLARDA İNT

Trabzon'da intihar mevsimi

 

Art arda yaşanan intihar olaylarını değerlendiren Psikolog İrfan Coşkun ise mevsim değişikliklerinin intiharları tetiklediğine dikkat çekti. Coşkun, “Tedavisi olanlar kontrollerini aksatamamalı, şikâyeti olanlar da bir hekime başvurmalı” dedi

SURLARDA İNTİHAR!

Trabzon’un merkez Ortahisar Mahallesi'ndeki tarihi surlar üzerine çıkarak çocuğunun doktorlar tarafından sakat bırakıldığı iddiasıyla intihar girişiminde bulunan Ferhat Ş.’yi, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ve gazeteciler ikna etti.

BANKACI BAŞINA SIKTI

Vakfıkebir’de bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan Yavuz Alp, telefon görüşmesi yaptıktan sonra başına tek el ateş ederek intihar etti. Durumu ağır… Sürmene’de ise Sürmene’de ise Yakup Ş. (48) ahırda kendini asarak canına kıydı.

KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ VE YAKTI

Trabzon belediyesi yeni binası önünde Mustafa Canbakkal belediye önünde kendini ateşe vererek ölmek istemişti. Kendini ateşe verdikten 6 saniye sonra belediye çalışanları tarafından söndürülen Mustafa Canbakkal bir ay öncede belediyenin çatısından atlamak istemişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel