Trabzon'da intihar anı kameralara yansıdı

Zonguldak’tan 10 yaşındaki çocuğuyla Trabzon'a geldiği öğrenilen Serap Tozman, Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesi'ndeki bir otele yerleşti.

Trabzon'da intihar anı kameralara yansıdı
Zonguldak’tan 10 yaşındaki çocuğuyla Trabzon'a geldiği öğrenilen Serap Tozman, Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesi'ndeki bir otele yerleşti. Tozman, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 04.00 sıralarında kaldığı otelin 4’üncü katındaki odasının penceresinden kendini boşluğa bıraktı.
Beton zemine çakılan Tozman olay yerinde hayatını kaybetti. Olay anı otel civarında bulunan bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Tozman’ın otele girmesi ve pencereden kendisini aşağı atması, yolda yürüyen ve olaya şahit olan bir vatandaşın yaşadığı şok kameralara yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel